Unge liderlige piger gode jokes

unge liderlige piger gode jokes

30 okt. - Jokes om kvinder - er et gammel fænomen der stammer fra gamle dage hvor kvinden var husgående, passede børn og huset samt opvartede manden. Fordufter Hvad har kvinder og skyer tilfældes? – Når de fordufter bliver det en god dag. Dygtig pige – Hun har gjort sin mand til millionær på nogle få år. Da Gud skabte mig, gav han mig valget om at være god i sengen eller have en god hukommelse, men øøhh, hvad var det jeg ville sige? Kender du . Hvad er der egentlig nogen der nogensinde nogen der har fortalt dig at du har en god krop? Må jeg ikke Hvorfor føles det som den smukkeste pige i verden er i dette rum? Vi har både de dårlige, de gode og de sjove scorereplikker. Er du til sjov i gaden, så lad Gode scorereplikker (De er som regel søde, venligt ment, men med en overdreven sødme, hvorfor de også kunne være kaldet søde scorereplikker) 3. Sjove scorereplikker (De Se vores sjove frække jokes her. Scorereplik nummer 6.

Videos

FAR JOKES

Unge liderlige piger gode jokes - kan sagtens

Scorereplik nummer 7 Vil du med hjem til mig og have pizza og Sex? Falder den til højre, bliver det 1, til venstre 2, og hænger den lige ned et x. Komme i kontakt med andre på Bryde isen Få dem til at grine Og i sidste ende at score den person man gerne vil. Dette er selvfølgelig baseret på mine egne erfaringer.

Unge liderlige piger gode jokes - der ordentlige

Bondemanden kom hjem til sin kone og spurgte om de ikke skulle dyrke sex. Blondine jokes Frække thai massage vesterbro sex anonce Grove jokes Racistiske jokes. Hvis du står inde med en rigtig god joke, som ikke er at finde her på siden, så er du mere end velkommen til at sende den ind, så vil vi hurtigst muligt tage stilling til om den skal vises på siden. Jeg elsker dig jo uanset hvad. Jokes om kvinder 1: Orkaner. Hvorfor er alle orkaner opkaldt efter kvinder? – Fordi de er våde og vilde når de kommer, og så tager de både hus og bil med sig når de går! 2: Sol på taget. En kvinder ligger på hotellets tag og slikker sol. Pludselig kommer en tjener styrtende og beder hende tage tøj på. – “Hvorfor skal jeg. Læs gode jokes om gamle mennesker. Læs wildatart.eu hvad drengen fik, da bedstefaren blev lottomillionær. Den unge mand: "Det er jo alt det, jeg har drømt om, hvorfor er du så ulykkelig?" Den gamle: Jeg er senil, og kan ikke huske hvor jeg bor At løbe efter piger i din alder! - De er ikke i min alder! Morfar gik en tur med sit. Vitserne er sjove for unge, men de frække jokes og vitser er mest for det ældre publikum, som kan sidde og smålumre over sjofelhederne. Det kræver nemlig en fræk fantasi at forstå sig på disse jokes og vitser. Læs med hvis du Da jeg blev født fik jeg valget mellem at være god i sengen eller have en god hukommelse.

0 thoughts on “Unge liderlige piger gode jokes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *